Certifikime Personeli

Certifikime Personeli

Ne ofrojmë certifikime të personelit në fushat e mëposhtme:

• Punimet në lartësi
• Menaxher të shëndetit dhe sigurisë në punë
• Menaxher të mjedisit
• Coordinator të sigurisë

>> SHIKO TE GJITHA CERTIFIKIMET <<